Trädgårdsarbeten till helgen

Snart dags för helg, ska bli så skönt med ledighet igen. Verkar som att det ska bli fint väder nu i helgen också, perfekt eftersom jag då kan börja plantera lite i trädgården. Har ju en bra idé av hur det ska vara nu. Fick ju hjälp med planering och anläggning av trädgården förra året, av Blad i Norr, som just är specialister på anläggning i Luleå. Så då fick jag allting fixat så som jag vill ha det, då och så fick jag tips om vilka växter och blommor som är lätta att sköta om och som klarar sig bra även om det är väldigt varierande i vädret, så även om det regnar mycket eller är väldigt bra väder så klarar det sig ändå.

För mig räckte det med att ta hjälp med anläggningen förra året från Blad i Norr så att jag sen nu i år, kanske till helgen, kan plantera det på samma sätt. För jag har bilder att gå efter, bilder på hur det såg ut förra året och hur jag kan göra för att få det omgjort på exakt samma sätt nu. Även om jag vet att det kan vara svårt att få det precis likadant, men jag kanske åtminstone kan få det ganska liknande.

Om det är fint väder så kommer nog hela helgen läggas på att fixa med trädgården, så hinner inte med så mycket annat, men det är definitivt värt det. Sen när blommorna är planterade så behöver jag inte göra så mycket mer, bara mindre underhållning, under sommaren för att det ska hålla sig fint.